Mesaj Sayısı : 632 Kayıt tarihi : 21/03/08 Yaş : 30 Nerden : Harikalar Diyarı.. xD
Konu: Babamın garajındaki bateri. xD C.tesi Mart 22, 2008 10:10 am
Ne zaman yapılan bir röportaj bilmiyorum.Söylenmemiş.
Bir de çeviren kız İtalyan olduğu için İngilizce'ye pek de güzel çevirdiği söylenemez.Cümleleri çok karışıktı.Ya da bana öyle geldi bilmiyorum.Yanlış varsa özür dilerim.
Tom:Bilmiyorum.Belki gitar çalmak güzel oduğundan. ( Güler )
Bill:Çoğu insan sesimin güzel olduğunu söylerdi.Annem de kendimi geliştirmem gerektiğini düşünürdü hep.
Geo-Ben bass çalmak güzel olur diye düşündüm.Derslerde ve derslerden sonra onsuz yapamıyordum (Kız İtayanca bir kelime kullandığından dolayı tam çeviremedim. )
Gustav – Babamın garajında baterisi vardı ve ben zamanla çalmaya başladım.Bu bende bir hobi oldu.
-Tom Bill^in daha fazla ünlü olmasının nedeni hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Geo-Belki insanlar güzel sesi ve gitarı daha çok sevdiğinden ve seçtiğindendir.Ben fazla ünlü olmamaktan mutluyum!
-Parçalarla ilgili düşünceleriniz nereden? ( Biz ona nereden bu ilham diyoruz )
T:Ben hip-hop dinlerim.
B:Ben rock dinleyen bir insanım.Green Day dinliyorum.
-Avaz avaz bağıran kızların ve erkeklerin önünde çalarken nasıl hissediyorsunuz?
B:Waov.Fransa^daki 5o.ooo kişinin önündeki performansımızı hatırladım.Bu inanılmazdı. ( Burada "indiscrivibile" diye bir kelime kullanmış kaç sözlüğe baktıysam yok.Sorduğum birkaç kişide bilmiyor.O yüzden onun yakın anlamalarına göre çevirdim. )
-Canlı çalmada hangi şarkıyı tercih edersiniz? ( )
Tom: Ben “Reden” ve “Spring Nicht” i tercih ederim.”Reden” benden ve bir kızdan bahsedilmiş bir şarkı.Çünkü İspanya’da,otelde,483. odada,bir başarıydı. (Kız tam olarak çevirememiş olsa da ben ne demek istediğini anladım. )
Bill:Ben “Spring Nicht” i tercih ederim.Nedeni Tom atlasaydı ben de kendimi çatıdan atardım.
Georg:Ben “Übers Ende Der Welt” i tercih ederim.Melodiyi ve ritmi seviyorum.
Gustav:Durch Den Monsoon.Çünkü fanlar çok seviyor,delisi.
-Seveden’ de ne vardı , 12 Haziran’da oradaydınız?
Tom:Bütün kızlar çok seksi.Kesinlikle. ( Ne beklenir ki başka. )
B:Onlar da Fransalı fanlardan farklılık göstermediler.En önde olmak için öldürebilirler.
Georg:Bütün fanlar çok hoş ve çok tatlı.
-Hangi albüm en iyisi? ( Hepsi )
Bill:”Schrei”. Bu diğerlerinden daha güzel ve daha çok şarkı bulunduran bir albüm.
Bu kadar..
ondly Çevirmen+Mod.
Mesaj Sayısı : 375 Kayıt tarihi : 21/03/08 Yaş : 31 Nerden : BuRsA
Konu: Geri: Babamın garajındaki bateri. xD C.tesi Mart 22, 2008 10:58 am
çok teşekkürler canım çeviri için
XxpioneerxX Çevirmen+Mod.
Mesaj Sayısı : 632 Kayıt tarihi : 21/03/08 Yaş : 30 Nerden : Harikalar Diyarı.. xD