| Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) | |
|
+4XxpioneerxX LoLi*Star* bill_th_gülben ondly 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
XxpioneerxX Çevirmen+Mod.
Mesaj Sayısı : 632 Kayıt tarihi : 21/03/08 Yaş : 30 Nerden : Harikalar Diyarı.. xD
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) C.tesi Mart 29, 2008 6:18 pm | |
| Özdil I want to help you to do archives.But ı don't understand how will we do.
Özdilim ben de sana yardım etmek istiyorum arşiv konusunda ama nasıl yapacağımızı anlamadım. | |
|
| |
ondly Çevirmen+Mod.
Mesaj Sayısı : 375 Kayıt tarihi : 21/03/08 Yaş : 31 Nerden : BuRsA
| |
| |
Mesaj Sayısı : 632 Kayıt tarihi : 21/03/08 Yaş : 30 Nerden : Harikalar Diyarı.. xD
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) C.tesi Mart 29, 2008 6:28 pm | |
| | |
|
| |
ondly Çevirmen+Mod.
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) C.tesi Mart 29, 2008 6:34 pm | |
| I trust you my baby sana güveniyorum bebişim hazırlayınca bana pm şeklinde atarsan sevinirim canım | |
|
| |
| |
| |
ondly Çevirmen+Mod.
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) C.tesi Mart 29, 2008 6:55 pm | |
| yukarda bahsettiklerimin hepsini yapcaksın canım ama kısa abartma sakın 1 sayfa yeter 1 sayfadan az da olabilir çok büyük bişi istemiyorum kısa bişi isterseniz ben yarın almancayı koyarım sizde ben nasıl yaptıysam o tarz bişi yaparsınız size uyarmı ayrıca ikizim şimdi ingilizce konuşmak zorunda değilsin kulüpte bir etkinlik olmadığı zaman inglizce konuşacağız. etkinlik varken gerek yok | |
|
| |
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) C.tesi Mart 29, 2008 6:58 pm | |
| Artık alışkanlık oldu bende İngilizce.Annem artık İngilizce teşekkür ediyorum Tamam o zaman sağol bebişim.Ben yarın hazırlar sana ö.m. ile gönderirim. | |
|
| |
ondly Çevirmen+Mod.
| |
| |
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) C.tesi Mart 29, 2008 9:11 pm | |
| | |
|
| |
bill_th_gülben Admin
Mesaj Sayısı : 923 Kayıt tarihi : 17/02/08 Nerden : bill in uçağı jumbienin içinden xD
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) C.tesi Mart 29, 2008 9:14 pm | |
| | |
|
| |
ondly Çevirmen+Mod.
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) C.tesi Mart 29, 2008 9:45 pm | |
| | |
|
| |
bill_th_gülben Admin
Mesaj Sayısı : 923 Kayıt tarihi : 17/02/08 Nerden : bill in uçağı jumbienin içinden xD
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) C.tesi Mart 29, 2008 9:49 pm | |
| canım ben sana fransızca yazı hazırlıycaktım ya onu bu hafta içinde yapmam mümkün değil.sınavlarım başlıyor.şimdi bilgisayarı açmak için zor izin aldım zaten. | |
|
| |
ondly Çevirmen+Mod.
| |
| |
bill_th_gülben Admin
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) C.tesi Mart 29, 2008 10:06 pm | |
| yok canım sen beni bekle | |
|
| |
ondly Çevirmen+Mod.
| |
| |
LoLi*Star* Çevirmen+Mod.
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) Paz Mart 30, 2008 3:36 pm | |
| hi.how are you girls.are there nobody? | |
|
| |
ondly Çevirmen+Mod.
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) Paz Mart 30, 2008 4:20 pm | |
| Hi. tuğba came. I am here (selam. tuğba gelmiş. ben burdayım) | |
|
| |
LoLi*Star* Çevirmen+Mod.
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) Paz Mart 30, 2008 6:52 pm | |
| | |
|
| |
ondly Çevirmen+Mod.
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) Paz Mart 30, 2008 7:17 pm | |
| fine you? (iyi sen) bu arada tuğbacım altına türkçesinide yazarsan iyi olur kulübümüzün kurallarından biri bu | |
|
| |
| |
| |
bill_th_gülben Admin
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) Ptsi Mart 31, 2008 11:25 am | |
| | |
|
| |
ondly Çevirmen+Mod.
| |
| |
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) Ptsi Mart 31, 2008 8:31 pm | |
| I'll send you archive soon.It didn't finish yet.When ıt's finished i'll send you them with p.m. (=
Ben yakında göndereceğim sana arşivi.Henüz bitmedi.Nitmiş olduğunda sana ö.m. ile göndereceğim.(= | |
|
| |
ondly Çevirmen+Mod.
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) Ptsi Mart 31, 2008 9:23 pm | |
| OK. my baby. I am waiting you
tamam bebeğim. seni bekliyorum | |
|
| |
ondly Çevirmen+Mod.
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) Ptsi Nis. 07, 2008 5:38 pm | |
| arkadaşlar sonunda almanca arşivini hazırladım diğer dilleirnkininde bekliyorum ilk yorumada ekleyeceğim bunları ALMANCA -kalıplaşmış cümleler-
hallo--> merhaba wie heisst du?-->adın ne? ich heisse ........--> benim adım ........ ich bin fünfzehn jahre alt und du--> ben 15 yaşındayım ya sen? woher komsst du--> nereden geldin ıch komme aus bursa--> ben bursadan geldim wie geht's--> nasılsın gut-->iyi sehr gut--> çok iyi nicht gut--> kötü
-soru çeşitleri-
warum: neden wem: kime was: ne wen: kimi woher: nereden wo: nerede wohin: nereye
-şahıslar-
ich: ben du: sen er: o(erkek sie: o(kız) es: o(cansız) wir: biz ihr: siz sie: onlar Sie: siz (büyük harfle yazılır saygı belirtir)
-sayılar (zahlen)-
1-ein 2-zwei 3-drei 4-vier 5-fünf 6-sechs 7-sieben 8-acht 9-neun 10-zehn 11-elf 12-zwölf 13-dreizehn 14-vierzehn 15-fünfzehn 16-sechzehn 17-siezehn 18-achtzehn 19-neunzehn 20-zwanzig 21-ein und zwanzig 22-zwei und zwanzig 23-drei und zwanzig 24-vier und zwanzig . . . . . . . . 30-dreissig 40- vierzig 50- fünfzig 60- sechzig 70- siebzig 80- achtzig 90- neunzig 100- hundert . . . . . . 1000- tausend
-almancada bazı fiiller ve kişilere göre çekimleri-
suchen: aramak
Ich suche Du suchst Er, Sie,Es sucht Wir suchen Ihr sucht Sie suchen
arbeiten: çalışmak
Ich arbeite Du arbeitest Er,Sie,Es arbeitet Wir arbeiten Ihr arbeitet Sie arbeiten
spielen:oynamak
Ich spiele Du spielst Er ,Sie ,Es spielt Wir spielen Ihr spielt Sie spielen
finden:bulmak
Ich finde Du findest Er,Sie,Es findet Wir finden Ihr findet Sie finden
lesen :okumak
Ich lese Du liest Er,Sie,Es, liest Wir lesen ıhr liest Sie lesen
sprechen : Konuşmak
Ich spreche Du sprichst Er,Sie,Es spricht Wır sprechen Ihr spricht Sie sprechen
bu kadar yapabildim umarım faydalı olur | |
|
| |
| Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) | |
|