Kız aşığı Tom: Takma adı Seks Tanrısı.Kızlar onu çok sever.Fakat Tom sadece ikiz kardeşi Bill’e kız bulmak için,onları gözden geçirir.(xD)
Tokio Hotel geri döndü.Yeni single’ları “An Deiner Siete(Ich Bin Da)” ile.Onlar listelerde 1.olmak için gidiyor.Şubat ve Mart’ta tekrar tura gidiyorlar.-Yeni albüm hazırlanmadığı halde.!- Yam!BamS bunu bilmek istiyor:Neden?
Yeni single^mızda iki yeni parçayı dinleyebilirsiniz.”1000 Meere” ve “Geh”.Yeni albüm için gerekli olanlar da var aynı zamanda.Ama henüz hazırlanmadı…
Neden değil?
Bill:Biz kendimizi tamamıyla uzağa ve kafamızı dinlendirmek için temize kilitlemek istiyoruz.Çabucak olmasa da tur aralarında albümü düzene sokacağız.
Peki.Müzik için zaman ayırmak istiyorsunuz..Aşk ve sevgili gibi diğer şeylere zamanınız var mı?
Tom:Hayır.Ama kızlar için vakit ayırma da zamandan zamana olabilir.Diğerleri de yanısıra zaman ayırmak isteyebilir.Sadece çalışılmaz.Size şunu söyleyebilirm:Georg bakir. (Az kalsın bakire yazacaktım. xD ) .Tamam,Bill ve Gustav seks yaptı ama o da iki veya üçten fazla değil.(güler)Kızlar dikkat çekici görünüz,benim için her zaman öyle oldu.
Bill:Ama arasıra.Çünkü çekinirim. (Gülümser)
Neden çekinirsin?
Bill:Bana göre öyle.Öncelikle bir kızı sevmek zorundayım.Ve bir kız beni kazanmak zorundadır.Ve maalesef böyle değilse bir şey olamaz büyük ihtimalle.
Sen doğru aşkı arıyorsun?
Bill:Aramak?Bence sen rüyalarındaki kızı bulamazsın.O sadece kendiliğinden olur.Ve umarım benim için de öyle olur gerçekten..
Tom:Sorun değil,senin rüyalarındaki kız.Arayacağım ve hepsini test edeceğim.Onların arasından mutlaka Bill’in büyük aşkını bulacağım. (sırıtır)
bill_th_gülben Admin
Mesaj Sayısı : 923 Kayıt tarihi : 17/02/08 Nerden : bill in uçağı jumbienin içinden xD
Konu: Geri: Bill'in büyük aşkını Tom bulmaya kalkarsa xD Salı Mart 25, 2008 6:46 pm
sağ ol canım süper bir röpörtaj
ondly Çevirmen+Mod.
Mesaj Sayısı : 375 Kayıt tarihi : 21/03/08 Yaş : 31 Nerden : BuRsA
Konu: Geri: Bill'in büyük aşkını Tom bulmaya kalkarsa xD Salı Mart 25, 2008 7:00 pm
çok güzel ikizim teşekkürler çeviri için sınavlar bitse bende koymak istiyorum ama bir başladılar 15 nisanda bitcekler ki 15 nisanda 1. ler bitcek 16 sında 2. yazılılarımız başlıcak hiç ara yok offh offh
XxpioneerxX Çevirmen+Mod.
Mesaj Sayısı : 632 Kayıt tarihi : 21/03/08 Yaş : 30 Nerden : Harikalar Diyarı.. xD
Konu: Geri: Bill'in büyük aşkını Tom bulmaya kalkarsa xD Salı Mart 25, 2008 8:45 pm
Teşekkür ederim canlarımm.. :kck:
Benim de sınavlarım başlamış durumda.Ama hiçbirisine çalışmamaktayım.Zamanımın tamamını forumda harcıyorum.Bizim de kesintisiz sınav.
XxSiebenxX Çevirmen+Mod.
Mesaj Sayısı : 211 Kayıt tarihi : 21/03/08 Yaş : 31 Nerden : Ihmm... Bilmiyorum desem =)
Konu: Geri: Bill'in büyük aşkını Tom bulmaya kalkarsa xD Salı Mart 25, 2008 8:49 pm
meryem^m teşekkürler çeviri için canım anlaşılan tom^a o kadar kız yetmedi şimdi de bill^n kine göz dikti
ondly Çevirmen+Mod.
Mesaj Sayısı : 375 Kayıt tarihi : 21/03/08 Yaş : 31 Nerden : BuRsA
Konu: Geri: Bill'in büyük aşkını Tom bulmaya kalkarsa xD Salı Mart 25, 2008 8:52 pm
XxpioneerxX demiş ki:
Teşekkür ederim canlarımm.. :kck:
Benim de sınavlarım başlamış durumda.Ama hiçbirisine çalışmamaktayım.Zamanımın tamamını forumda harcıyorum.Bizim de kesintisiz sınav.
bakma bende çalışmıyorum ama çalışmayıp internette olunca kendimi suçlu hissediyorum o yüzden çalışmayıp odamda oturuyorum
Mesaj Sayısı : 632 Kayıt tarihi : 21/03/08 Yaş : 30 Nerden : Harikalar Diyarı.. xD
Konu: Geri: Bill'in büyük aşkını Tom bulmaya kalkarsa xD Salı Mart 25, 2008 8:57 pm
Sağol Cansum :hug:
Sen ne diyorsun Cansu^m.Yakında Tom Guıness Rekorlar Kitabı'na girecek dediğim gibi.
Ben malesef oturamıyorum.Bilgisayar bana bakıyor ben ona.Birkaç kez tekrarlanıyor.Daha sonra dayanamayıp açıyorum.
bill-kolikk Mod.
Mesaj Sayısı : 161 Kayıt tarihi : 27/03/08 Yaş : 30 Nerden : Kocaelİ
Konu: Geri: Bill'in büyük aşkını Tom bulmaya kalkarsa xD C.tesi Mart 29, 2008 1:06 pm
hmm emeklerine ve ellerine sağlık gülüm teşekkürler
Konu: Geri: Bill'in büyük aşkını Tom bulmaya kalkarsa xD C.tesi Mart 29, 2008 2:22 pm
Birşey değil canım.Ben teşekkür ederim.Görevim.
sparkbill Aday
Mesaj Sayısı : 30 Kayıt tarihi : 05/11/08 Yaş : 32 Nerden : istanbul
Konu: Geri: Bill'in büyük aşkını Tom bulmaya kalkarsa xD Çarş. Kas. 05, 2008 3:44 pm
hyr tommm lütfen bulma hiç kmse billi hak etmio o muhteşem biri