| Tom'dan seks için alan seçimi xD -"Tarla" | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
XxpioneerxX Çevirmen+Mod.
Mesaj Sayısı : 632 Kayıt tarihi : 21/03/08 Yaş : 30 Nerden : Harikalar Diyarı.. xD
| Konu: Tom'dan seks için alan seçimi xD -"Tarla" Salı Nis. 01, 2008 1:20 am | |
| Bir röportaj daha.
Sadece Tom ile yapılmış bir röportaj.Ya da sadece o kısım vardı.xD Ama tek kelimeyle müthiş.
Elimden geldiği kadar doğru çevirmeye çalıştım.Umarım yanlışım yoktur.
Umarım beğenirsiniz.
İyi Okumalar. *Kaynak (^^,)Mükemmel aşkı nasıl bulursun?”MAX” hemen hemen her kadını elde edebilen(xD) Tom Kaulitz’e[18] kısa süreli partnerinde hangi kriterlerin olması gerektiğini sordu.
Max: Ne tür kadınları tercih edersin?
Tom: Öncelikle,belirli bir kadın tipini tercih etmem.Sarışın,esmer veya kızıl-Özel ilgim yok.İkinci olarak, İtiraf etmem gerekirse,eğer belirli bir tip tercih etmek isteseydim bu tamamıyla saçma olurdu.Cidden,uymak zorundaydı. (Burada kullandığı kelimenin bir sürü anlamı vardı.Birleşmek,evlenmek vb. xD En uygunu buydu) Aslında hepsi bu değil.Şimdilik uzun ilişkilerde kötüyüm ve tek gece için olanlarda..Bu karakterle alakalı değil.Bundan ayrı şeyler söyleyen kimseler bir yalancı..
Max: Hangi ünlü bayanla bir gece geçirmek istersin?
Tom: Aslında ünlü bir bayanı elde etmek çok sıkıcı,tekrar düşündüm de bu iyi olabilir.Aslında aklıma birkaç isim geldi: Olsen ikizleri, Angelina Jolie, Jessica Alba,Playboy Mansion’dan üç kız…
Max: Bir bayanı nasıl baştan çıkarırsın?
Tom: Eğer her zaman uyguladığım belirli bir şey olduğunu söylersem veya bir bayanı baştan çıkarmak için reçetem olduğunu söylersem yalan olur.Oluruna bırakırım.Bunu söylemek benim için çok kolay,çünkü gruptaki diğer 3 önemsiz kişi bununla ilgili bir şey söyleyemez.
Max: Sende cinsel istek uyandıran nedir?
Tom: Ben tipik bir av toplayıcısıyım.Bir bayana egemen olmak zorundayım.İlgilenmiyormuş gibi rol yapmalarını seviyorum.
Max: Ve senin bütünüyle canını sıkan şey nedir?
Tom: Terbiyesizce konuşmalar!Bayanlar yatakta daha az konuşmalı.Çığlık olabilir…
Max: Kız hayranların çoğu seninle yatmak istiyor.Bunu kim yapabilir,ya da yapamaz?
Tom: Aslında kimseyi hariç tutmuyorum.Yalnız kısıtlı zamanım var.Ne yazık ki bir gün sadece 24 saat.
Max: Hiç aşık oldun mu?
Tom: Hayır,asla.Dürüst olmalıyım ki aşka inanmıyorum.Bir gecelik aşkın haricinde.
Max: En uzun ilişkin ne kadardı?
Tom: Sanırım 2 yıl.Ondan sonra 2 günden daha uzun hiç olmadı.
Max: Bir bayan için hiç çılgınca şeyler yaptın mı?
Tom: Hiç aşık olmadığımdan dolayı,sanırım bir bayan için hiç çılgınca bir şey yapmadım.
Max: Sex yaptığın acayip yerler?
Tom: Hmm.Bir tarlada. (kahkaha)Neticede bir şeyler tarafından ısırılan sadece ben değildim.Bu korkunç…Böceklerden nefret ederim.Orda olmasındanda evde seks yapmayı tercih ederim,her yer senin.. Bu kadardı. | |
|
| |
XxSiebenxX Çevirmen+Mod.
Mesaj Sayısı : 211 Kayıt tarihi : 21/03/08 Yaş : 31 Nerden : Ihmm... Bilmiyorum desem =)
| Konu: Geri: Tom'dan seks için alan seçimi xD -"Tarla" Salı Nis. 01, 2008 8:12 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 632 Kayıt tarihi : 21/03/08 Yaş : 30 Nerden : Harikalar Diyarı.. xD
| Konu: Geri: Tom'dan seks için alan seçimi xD -"Tarla" Salı Nis. 01, 2008 9:39 pm | |
| | |
|
| |
ondly Çevirmen+Mod.
Mesaj Sayısı : 375 Kayıt tarihi : 21/03/08 Yaş : 31 Nerden : BuRsA
| Konu: Geri: Tom'dan seks için alan seçimi xD -"Tarla" Çarş. Nis. 02, 2008 4:40 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Tom'dan seks için alan seçimi xD -"Tarla" Çarş. Nis. 02, 2008 8:16 pm | |
| | |
|
| |
bill_th_gülben Admin
Mesaj Sayısı : 923 Kayıt tarihi : 17/02/08 Nerden : bill in uçağı jumbienin içinden xD
| Konu: Geri: Tom'dan seks için alan seçimi xD -"Tarla" Perş. Nis. 03, 2008 6:29 pm | |
| sağ ol canım tom sana tek diyceğim Y-U-H | |
|
| |
| Konu: Geri: Tom'dan seks için alan seçimi xD -"Tarla" Cuma Nis. 04, 2008 5:32 pm | |
| | |
|
| |
Dark(AngeL) Mod.
Mesaj Sayısı : 85 Kayıt tarihi : 14/03/08 Yaş : 30 Nerden : Rüzgar nerden eserse...
| |
| |
| |
| |
sparkbill Aday
Mesaj Sayısı : 30 Kayıt tarihi : 05/11/08 Yaş : 32 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Tom'dan seks için alan seçimi xD -"Tarla" Çarş. Kas. 05, 2008 3:42 pm | |
| tom iyice kendinden geçmiş tarla fln | |
|
| |
| Tom'dan seks için alan seçimi xD -"Tarla" | |
|