Eğer çevrilmesini istediğiniz röportaj veya yazı varsa - TH ile ilgili tabii ki - burada belirtirseniz,çeviri yapılırken önce istekleriniz göz önüne alınacaktır.(=
Video vb. de olabilir.
Ama şu an sadece İngilizce için çevirmenlerimiz olduğu için sadece İngilizce olanlar çevrilebilecektir.
Teşekkürler.(=
bill_th_gülben Admin
Mesaj Sayısı : 923 Kayıt tarihi : 17/02/08 Nerden : bill in uçağı jumbienin içinden xD
evet ya kimse ilgilenmiyor ayrıca bende çeviri yapmak istiyorum ama zamanım yok bu hafta sonu yazılılar bitcek bir çeviri koycam çok özledim çeviri yapmayı
XxpioneerxX Çevirmen+Mod.
Mesaj Sayısı : 632 Kayıt tarihi : 21/03/08 Yaş : 30 Nerden : Harikalar Diyarı.. xD
Konu: Geri: Çevrilmesini İstedikleriniz C.tesi Nis. 19, 2008 9:46 am
Hiç istekte bulunmayın zaten.
XxpioneerxX Çevirmen+Mod.
Mesaj Sayısı : 632 Kayıt tarihi : 21/03/08 Yaş : 30 Nerden : Harikalar Diyarı.. xD
Arkadaşlar, zorlamış gibi olacak ama... Ya da size saçma gelecek... Abarttığımı düşünürsünüz belki.
Bu zamana kadar hep öylesine söylüyordum.
Şimdi gerçekten rahatsız olmaya başladım. Aslında rahatsızlık değil de,bu konulara önem verilmediğini düşünmeye başladım.Sanki ben veya Özdil boşuna çeviriyormuşuz gibi... Gerçekten şaka falan bir yana..Üzülüyorum yani... Görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum.Özdil de öyle ama. Hiç kimse ilgi göstermiyor.Ve bu moralimi bozuyor. Lütfen. Eğer böyle devamm ederse Gülben de izin verirse bu topici kapatmayı düşünüyorum.