DrakE_CereN Deneme mod.
| Konu: Linkin Park Paz Nis. 13, 2008 5:56 pm | |
| LİNKİN PARK
En başta benim favori sanatçılarımın arasında yer alır.
Linkin Park
Linkin Park " www.wikipedia.org " da araştırdığım da RoCk grubu olarak gördüm. Hayır inanmayın!
Neden?
Çünkü Linkin Park kendini aşan bir grup olarak ender görülen arkadaşlıklarla kurumuş bir "nu-MeTaL grubudur.
nu-metal:Rap ve Metal duygularının birbirinekarşı olan saygı ve duyguyu içeren şarkı türüdür.
-Rapin hızı ve sertliği; -Metalin sertliği,öfkesi,saflığı ve içinin taa derinlerinde olan meleğin karışımıdır.
Linkin Park
Grup Elemanları:
Chester BENNİNGTON Mike SHİNODA Rob BOURDON John HAHN Dave FARREL Bred DELSON
Grup Elemanlarını Tanıtalım mı?
Chester Bennington:
Chester Bennington([20 Mart 1976]Benden ben de 29 Mart'a ama 1976'lı değilim ) Daha önce de solistlik yapmıştır.Grey Daze ama şimdi ve ne güzel ki LİNKİN PARK'ımızın
Öz Geçmişi
Çocukluğundan beri müzeiğe ilgisi vardır(BENİM GİBİ )Chester küçükken 1980 yıllarında anne ve babası boşanmıştır.Annesi başka bir adamla yeniden bir birliktelik kurmuş ve evlenmiştir.Chester küçükken bir tacize uğradı.
Kim tarafından ?
Üvey babası tarafından hem de bir kez bile değiş bir çok kez neyse konuya devam...
Eroin gibi zehirli ölümcül ve bağımlılık yapan maddelerle hayat mücadelesi verdi .Çocuk yaşta fast food lokantaların da işe girdi.Çocukluk döneminde alışkanlıklarından kıl payı kurtuldu.Şarkılara olan tutkusu artık içine sığmamıştır gizli gizli evin çevresinde dolaşırken şarkılar mırıldanırdı aynı kuşlar gibi.Sevdiği grubun üyesi olduğunun hayalini kurar dalardı.
Diğerleri de sizden gelir....
MİKE SHİNODA
Mike Shinoda(11 Şubat 1977)doğumlu. Gruptaki görevi gitarist,arka vokal ve yardımcı piyanist
Annesi Rus babası Japondur.
Mike hakkında fazla bilgi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Ben diğer elemanlardan pek bilgi sahibi değilim ama şukadarını biliyorum işte...
Rob Bourdon
Robert 20 Ocak 1979 da doğdu grubun en genç üyelerinden
Gruba katılmadan önce garsondu
Rob hakkında bu kadar bılıom
Joe Hahn
Joe 15 Mart 1977 yılında doğmuştur.Hatta arada bir Chesterla doğum günlerini aynanda kutluyorlar. Bazen şarkıları o yazar bu yüzden de grubun en yaratıcısıdır.
Dave Farrel
Sadece 1977 'li olduğunu biliyorum
Brad Delson
1 Aralık 1977 de doğdu.
metal and rock
[b][u]ALINTIDIR.(BU ALINTIYI DİĞER İSTE BEN HAZIRLAMIŞTIM ) | |
|
bill_th_gülben Admin
Mesaj Sayısı : 923 Kayıt tarihi : 17/02/08 Nerden : bill in uçağı jumbienin içinden xD
| Konu: Geri: Linkin Park Paz Nis. 13, 2008 5:58 pm | |
| sağ ol canım çok severim linkin park ı | |
|
DrakE_CereN Deneme mod.
| Konu: Geri: Linkin Park Paz Nis. 13, 2008 6:47 pm | |
| Sevindim canım | |
|
sparkbill Aday
Mesaj Sayısı : 30 Kayıt tarihi : 05/11/08 Yaş : 32 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Linkin Park Çarş. Kas. 05, 2008 3:51 pm | |
| sağ ol cnm sevdiğim gruplardan biri | |
|