ondly Çevirmen+Mod.
Mesaj Sayısı : 375 Kayıt tarihi : 21/03/08 Yaş : 31 Nerden : BuRsA
| Konu: Tokio Hotel Tv Episode 18 Salı Nis. 22, 2008 7:48 pm | |
| ondly den bir çeviri daha yine alıntı değildir biraz önce bizzat ben tarafından çevirilen bir çeviridir iyi okumalarFon olarak spring nicht girer ve birkaç görüntüden sonra konuşmalar başlar
Tom: bu bizim torontoda ki ikinci günümüz. Dün başarılı ve tamamen müthiş bir konser vardik. Bu gün reklam zamanı. Saat şu an 5 ve bizim ilk randevumuz mtv ile.
Bill: ve sonra muchmusic e gideceğiz. Canlı bir show vereceğiz. Ondan sonra birkaç tv röportajı vereceğiz. Yani kesinlikle sıkılmayacağız.
Sonra bill araban inerken hallo der (sana da hallo ) fonda yine spring nicht
Sonra th ne olduğunu anlayamadığım bir şeyle gök yüzüne bakıyorlar teleskopumsu bir şey
Daha sonrada muhabirler röportaj var fonda hala spring nicht
Th yerde muhabirler beraber oturuyor ve röportaj başlıyor
Burada muhabir kız bir soru soruyor ama çok hızlı sorduğu için hiç bişi anlamadım kırk kere başa sarıp dinledim orayı ama aksanından hiç bir şey anlamadım hatta meryeme bile sordum ama oda anlamadı ama meryeme gayreti için çok teşekkürler Meryem kızın mimiklerinden ses tonundan falan bir soru çıkarmaya çalıştı Meryemin düşündüğü soru: tüm dünyada böylesine ünlü olmak- bu nasıl bir şey? (tahmin edilen sorunun doğruluğu konusunda hiçbir fikrim yok )
Bill: eski resimlere baktığımızda kariyerinin ne şekilde değiştiğini görüyorsun. Tom ve ben müzik yapmaya ve şarkı yazmaya 7 yaşındayken başladık. Kendi stilimiz vardı ve sadece oradan devam ettirdik. Tüm grup olarak bize ne giyeceğimizi söyleyen bir stilistimiz vb. olmaması fikrindeyiz. Kendimiz olmamız, kendi müziğimizi yapmamız ve son karaların bize uyması bizim için çok önemli. Bu halde olmaktan çok mutluyuz.
Bu sefer kızın dediğini anladım röportaj bitti ve çok teşekkürler dedi daha deminde böyle konuşsaydı anlayacaktım işte
Sonra th yerden kalıyor ve yüksek bir binadalar gustav aşağısının fotoğrafını çekiyor
Ve sonrada much music e gidiyorlar ve yine konuşmalar buyrun:
Bill: biz bu zamana kadarki en iyi fanlara sahibiz
Tom: başka hiçbir grupla çalışmak istemezdim
Bill: diğer bütün gruplar bize fanlarımızdan dolayı özeniyor olabilirler- başarımızı fanlara borçluyuz. Buraya biraz önce geldik bir sürü fan stüdyonun dışında bekliyor. Kanadada iki konser verdik ve bu inanılmazdı. Fanlarımız sürekli ordalar ve bizi çok iyi destekliyorlar.
Tom: onlar gerçekten enerjikler ve bize de veriyorlar. Bazı günler çok yorgun oluyoruz çünkü sürekli yolculuktayız ve fanlarımız bize ihtiyacımız olan enerjiyi verdiler. Bu müthiş.
(bak buradaki adam ne güzel anlaşılır bir şekilde söylüyor anladım ne dediğini )
Adam: doğruyu söylemek gerekirse internet ününüzün çoğu bunu açıklayabilirmisiniz? İnternet başarınızı nasıl etkiledi?
Tom: genelde internet müzik dünyasına profosyenelleri ve dolandırıcıları çıkarıyor. Bizim grubumuz için sadece avantajlar var. Tüm dünyadaki fanlarımız bizi internetten tanıdılar. İsrail, Fransa, kanada gibi. Fanlarımız bizi tanıdıktan sonra kendi medyasında bize dikkat vermeye başladı. Onlar ilgili olmadan önce :-) (alt yazıda böyle bir işaret var) yani tokio hotel için internet fanlarımıza ulaşmak için kullandığımız muhtemelen en iyi platform ve harika.
[bakın bir kız daha soru soruyor bunu da anladım ama diğer kız bu kız gibi soramadı (bende diğer kızda takılı kaldım )]
kız: Uluslararası bir grup olarak neleri hedefliyorsunuz?
Bill: mümkün oldukça seyahat etmeyi ve konser vermeyi istiyoruz.
Tom: kanadaya daha çok gelmek- gezmek, gezmek, gezmek ve çalmak,çalmak,çalmak!! (gel gel Türkiye ye gel buraya gel gez, gez, gez ve çal, çal, çal lütfeeeeeeen ayrıca burada çok tatlı izlemenizi öneririm çok güzel söylüyor ahh o senin spiel diyen dilini yerim )
Bu sefer fonda ready set go var tom ve bill fanların karşısına çıkıyorlar dışarıda bir sürü fan var bağırıyorlar imza veriyorlar şuan sonrada fanalrın arasından geçtiler bill el salladı
Ve şimdi break away i çalıyorlar canlı olarak… bill yine müthiş bir şekilde dans ediyor ama çok tatlı şimdide mikrofon ayağıyla artistik bir hareket yaptı hadi tom parçala gitarınıda bill nasıl hava yapılır görsün
Tom arkadaki fanlara doğru gitti arkası dönük şuan
Tekrar önüne döndü Sonra biraz daha söyledirler
Ve bitti
| |
|
bill_th_gülben Admin
Mesaj Sayısı : 923 Kayıt tarihi : 17/02/08 Nerden : bill in uçağı jumbienin içinden xD
| Konu: Geri: Tokio Hotel Tv Episode 18 Çarş. Nis. 23, 2008 2:39 pm | |
|
En son bill_th_gülben tarafından Çarş. Nis. 23, 2008 4:57 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
ondly Çevirmen+Mod.
| Konu: Geri: Tokio Hotel Tv Episode 18 Çarş. Nis. 23, 2008 4:54 pm | |
| | |
|
XxSiebenxX Çevirmen+Mod.
Mesaj Sayısı : 211 Kayıt tarihi : 21/03/08 Yaş : 31 Nerden : Ihmm... Bilmiyorum desem =)
| Konu: Geri: Tokio Hotel Tv Episode 18 Çarş. Nis. 23, 2008 7:39 pm | |
| Teşekkürler Özdil çok güzeldi =) | |
|
XxpioneerxX Çevirmen+Mod.
Mesaj Sayısı : 632 Kayıt tarihi : 21/03/08 Yaş : 30 Nerden : Harikalar Diyarı.. xD
| Konu: Geri: Tokio Hotel Tv Episode 18 Çarş. Nis. 23, 2008 9:35 pm | |
| | |
|
ondly Çevirmen+Mod.
| Konu: Geri: Tokio Hotel Tv Episode 18 Perş. Nis. 24, 2008 6:50 pm | |
| | |
|