Merhaba ben Sevilay,
Adana'da oturuyorum,14 yaşındayım 22 Nisan da 15 olucam.Onun dışında malesef bu sene Oks'ye giricem,ayrıca tüm Oks'ye giricek arkadaşlara da başarılar dilerim şimdiden.Kişisel özelliklerim;melankolik,çatlak,arada psikopat bi insanımdır :D ama perdelerimi kaldırdığınızda kedi gibi bir insanımdır.Onun dışında pek sağım solum belli olmaz,gülerken aniden ağlayabilirim.Hayatta dostluklara çok önem veririm,msn den falan farketmez dost dosttur yani.Birde aşka pek inanmam,korkarım desem de olur.Hobilerime gelince break dans yapmayı,şarkı sözü yazmayı,günlük tutmayı çok severim.Müzik dinlemek zorunlu bir ihtiyaç benim için.Dinlediğim gruplar;Tokio Hotel başta olmak üzere,Lafee,Evanescence,Paramore,Nightwish,Within Temptation,Slipknot,Linkin park,KoRn,Green day,Simple Plan ve aklıma gelmeyen birçok isim daha(Türk grupları yazmadım bile onları yazmaya kalkarsam... :D )
Gelelim Tokio Hotel'e.Bir müzik grubu insanın hayatını değiştirir mi?diceksiniz,evet değiştirir.Tokio Hotel'le büyüdüm diyebilirim.Onları Devilish'ten beri dinliyorum,onlarsız bir dünya düşünemiyorum.Herneyse beni zamanla tanırsınız zaten...