| Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) | |
|
+4XxpioneerxX LoLi*Star* bill_th_gülben ondly 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
XxpioneerxX Çevirmen+Mod.
Mesaj Sayısı : 632 Kayıt tarihi : 21/03/08 Yaş : 30 Nerden : Harikalar Diyarı.. xD
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) Ptsi Mart 24, 2008 5:59 pm | |
| Hi The TH Fan Cypruses!
First,I thought I should introduce myself.Because you introduced,too.(= I'm Meryem.Or Melek.You can say you want to sell one of them.I'm 15.I was born in İstanbul and I'm still here.I love this city.Actuallly You don't say "This city is very beautifull."Because there are lots of things "dirty" and annoying in here.
Anyway,I go to Cengizhan Anatolian High School.
My hobbies; reading book,watching film,writing story and poem etc...
I'm really crazy about Tokio Hotel.Speacially Tom.(I'm agree with you,Özdil. )
Anyway..I think for now this's enough.
More,I'll continue this text.
Selam Th Fan Kıbrıs Ailesi!
Öncelikle kendimi tanıtmalıyım diye düşündüm.Çünkü siz de tanıttınız.(=Ben Meryem.Veya Melek.Sİz istediğiniz bir tanesini söyleyebilirsiniz.(= 15 yaşındayım.İstanbul'da doğdum ve hala buradayım.Bu şehri seviyorum.Aslında "Bu şehir çok güzel." diyemezsiniz.Çünkü burada "kirli" ve rahatsız edici çok şey var.
Herneyse,Cengizhan Anadolu Lisesi'ne gidiyorum.
Hobilerim;Kitap okumak,film izlemek,hikye ve şiir yazmak vs..
Fazlasıyla Tokio Hotel hastasıyım.Özellikle Tom.(Seninle aynı fikirdeyim,Özdil. )
Herneyse..Sanırım şimdilik yeterli bu.
Daha sonra devam edeceğim. (= | |
|
| |
bill_th_gülben Admin
Mesaj Sayısı : 923 Kayıt tarihi : 17/02/08 Nerden : bill in uçağı jumbienin içinden xD
| |
| |
LoLi*Star* Çevirmen+Mod.
| |
| |
Mesaj Sayısı : 632 Kayıt tarihi : 21/03/08 Yaş : 30 Nerden : Harikalar Diyarı.. xD
| |
| |
bill_th_gülben Admin
Mesaj Sayısı : 923 Kayıt tarihi : 17/02/08 Nerden : bill in uçağı jumbienin içinden xD
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) Ptsi Mart 24, 2008 6:10 pm | |
| evet çok iyi anlatmışsın canım | |
|
| |
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) Ptsi Mart 24, 2008 6:15 pm | |
| | |
|
| |
bill_th_gülben Admin
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) Ptsi Mart 24, 2008 6:51 pm | |
| hehe yadım bu cümleyi kafama | |
|
| |
ondly Çevirmen+Mod.
Mesaj Sayısı : 375 Kayıt tarihi : 21/03/08 Yaş : 31 Nerden : BuRsA
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) Ptsi Mart 24, 2008 7:10 pm | |
| | |
|
| |
bill_th_gülben Admin
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) Ptsi Mart 24, 2008 7:12 pm | |
| ya özdil^m bana kolay bir röpörtaj yollarmısın özel mesajla deniycem çevirmeyi | |
|
| |
ondly Çevirmen+Mod.
| |
| |
| |
| |
ondly Çevirmen+Mod.
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) Ptsi Mart 24, 2008 7:21 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
ondly Çevirmen+Mod.
| |
| |
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) Ptsi Mart 24, 2008 7:35 pm | |
| | |
|
| |
ondly Çevirmen+Mod.
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) Ptsi Mart 24, 2008 7:38 pm | |
| I love you too. anyway I must go because my mum came to my room and she saw me goodbye bende seni seviyorum neyse gitmeliyim çünkü annem odama geldi ve beni gördü (internet yasağım varda ) hoşçakalın | |
|
| |
| |
| |
ondly Çevirmen+Mod.
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) Ptsi Mart 24, 2008 8:03 pm | |
| I came but I will go. I said lie to my mum I said " mum I have homework. I will search for my home work in the websites mum said" Ok. my daughterbut you didn't study your lesson. you have 10 minutes for your homework hurry up! I said " OK. mum I am going to start study at 20:10" shortly I am here again ben geldim ama gidecepşm anneme yalan söyledim. anneme anne ödevim var ödevim için sitelerde araştırma yapacağım dedim annem tamam kızım ama ders çalışmadın .10 dakikan var ödevin için. acele et dedi bende tamam anne saat 20.10 da çalışmaya başlayacağım. kısaca tekrar burdayım | |
|
| |
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) Ptsi Mart 24, 2008 8:11 pm | |
| | |
|
| |
ondly Çevirmen+Mod.
| |
| |
ondly Çevirmen+Mod.
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) Ptsi Mart 24, 2008 8:28 pm | |
| now I must go again see you soon şimdi tekrar gitmelirim sörüşürüz | |
|
| |
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) Ptsi Mart 24, 2008 8:37 pm | |
| Thanks my baby.
You are very valuable for me.I love you as my real twin.
Ok.Go.But try caming back.
Teşekkürler bebişim. Sen benim için çok değerlisin.Seni öz ikizim gibi seviyorum. Tamam.Git.Ama geri gelmeye çalış . | |
|
| |
ondly Çevirmen+Mod.
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) Salı Mart 25, 2008 6:43 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
ondly Çevirmen+Mod.
| Konu: Geri: Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) Salı Mart 25, 2008 8:56 pm | |
| welcome to our club my baby kulübümüze hoşgeldin bebişim | |
|
| |
| Yabancı dil bilenler ve öğrenmek isteyenler kulübü(almanca ve ingilizce arşivi geldi) | |
|